WORKSHOPS VAN ZERO

een geweldig alternatief voor de gymles, een sportdag of andere evenementen voor uw leerlingen op school.

WORKSHOP FREERUNNING

De workshop free running, een geweldig alternatief voor de gymles, bijzondere dagen of optredens op uw basisschool!

 

Een workshop van de leukste freerunning school met gepassioneerde en professionele docenten. Wij geven de leerlingen van uw school ruimte zodat zij kunnen groeien als freerunners. Wij zorgen voor een workshop met veilige en gezellige sfeer, zodat basisschool leerlingen ook een ervaring kunnen op doen in freerunnen.

PROFESSIONELE FREERUNNERS OP UW BASISSCHOOL!

https://www.youtube.com/watch?v=QXIEmT7mlxg

Basisscholen

Een leuke alternatief dan een alledaagse schooldag, gymles of sportdag? Al onze workshops zijn zo in elkaar gezet dat kinderen van basisscholen zelf mee kunnen doen!

WORKSHOP TREFBAL 2.0

Een potje trefbal 2.0, een geweldig alternatief voor de gymles of leuk voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest!


Trefbal het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘afweren’, de andere speelde het met een variatie waarbij je een bunker mocht bouwen. Het leuke is wij diverse varianten bij langsgaan waarbij we bijvoorbeeld alle attributen in de gymzaal gebruiken tijdens het trefbal 2.0.

WORKSHOP APEKOOIEN 2.0

Een potje apenkooien 2.0, een geweldig alternatief voor de gymles of leuk voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest!


Apenkooien het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘veilige zones’ waar je nooit getikt kon worden, de andere speelde het met een variatie waarbij iedereen die af getikt was weer mee mocht doen wanneer één van de tikkers op een ‘verboden plek’ ging staan.

BOEK EEN WORKSHOP VOOR UW SCHOOL!