🌟 Bij ZERO geloven we in de kracht van sport om levens te transformeren. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we samenwerken met Venster College in Ede, een school die zich inzet voor speciaal onderwijs en die net als wij, streeft naar continue verbetering en ontwikkeling.

🎯 Doelen Bereikt & Nieuwe Horizonten Venster College heeft indrukwekkende doelen bereikt, zoals het aantrekken van nieuwe collega’s, het vieren van succesvolle examenresultaten, en het versterken van duurzaamheid en loopbaanoriëntatie. Nu richten ze zich op het “terug naar de basis” gaan in onderwijs, met een focus op effectieve leertijd en het ontwikkelen van praktijkgerichte programma’s.

💡 ZERO’s Bijdrage: Sport en Levenslessen In lijn met deze doelen, biedt ZERO een twee weken durend programma aan Venster College, waarbij we freerunning workshops combineren met levenslessen. Freerunning is niet alleen een sport; het is een metafoor voor het leven. Het leert ons over:

  • 🏃‍♂️ Zelfvertrouwen en Zelfredzaamheid: Elke sprong en beweging in freerunning bouwt aan het vertrouwen en de onafhankelijkheid van onze jongeren.
  • 🤝 Eenheid en Saamhorigheid: Samen sporten creëert een band en een gevoel van gemeenschap, iets wat essentieel is voor persoonlijke groei.
  • 🌱 Relatie en Respect: Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, ontwikkelen deelnemers gezonde en opbouwende relaties.
  • 📘 Ontwikkeling en Onderwijs: Onze workshops zijn ontworpen om niet alleen fysieke, maar ook mentale vaardigheden te ontwikkelen.

📣 Doe Mee! Wij nodigen alle betrokken partijen uit om deel te nemen aan dit avontuur. Of je nu een moeder bent die zoekt naar een positieve activiteit voor je kind, een bedrijf dat MVO hoog in het vaandel heeft, of een school op zoek naar innovatieve workshops, ZERO biedt een unieke ervaring die bijdraagt aan de groei van iedere jongere.

Chatten via WhatsApp