🆓 30 Dagen Gratis Meedoen!

Wij zijn ZERO en staan voor..

(Z) orgvol
(E) enheid
(R) elaties
(O) ntwikkeling

Je kind, tiener of puber is bij ons in goede handen groeit door boeiend onderwijs en een gezond en verantwoord bewegingsprogramma!

..ZERO biedt jongeren perspectief!

ZERO zorgt voor een nieuwe start voor jongeren, waar ze de kans krijgen om perspectief te ontwikkelen en te groeien in alle aspecten van hun leven.

💖 (Z)org in Actie:
Ervaar onze persoonlijke benadering en betrokken zorg tijdens de proeflessen. We zorgen ervoor dat elke nieuwe deelnemer zich welkom en ondersteund voelt.

🌟 (E)enheid Ervaren:
Sluit je aan bij onze gemeenschap tijdens de proefperiode en voel de kracht van eenheid. Jouw kind maakt nieuwe vrienden en ervaart samenwerking en teamgeest.

🤝 (R)elaties Opbouwen:
In onze proeflessen ligt de focus op het bouwen van positieve relaties. Kinderen en tieners leren samenwerken, respecteren en elkaar ondersteunen.

📈 (O)ntwikkeling Ontdekken:
Jouw kind ontdekt zijn of haar potentieel door middel van onze educatieve en sportieve activiteiten. Zie hoe ze groeien en ontwikkelen in slechts 30 dagen!

Wat Kun Je Verwachten bij ZERO?

Realistisch Beeld & Persoonlijke Groei:

Bij ZERO krijg je een helder en realistisch beeld van freerunning. We benadrukken dat inzet en training essentieel zijn voor succes, een les die verder reikt dan de sport zelf en bijdraagt aan persoonlijke groei.

Doorzettingsvermogen & Veerkracht:

Onze focus op doorzettingsvermogen en het leren omgaan met vallen en opstaan bereidt deelnemers niet alleen voor op freerunning, maar ook op de uitdagingen van het leven. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor zowel sportieve als persoonlijke ontwikkeling.

Inspirerende Coaches & Communitygevoel:

Onze deskundige, inspirerende coaches zijn fundamenteel voor het leren en de groei van onze deelnemers. Ze bieden niet alleen technische vaardigheden aan, maar zijn ook essentieel in het creëren van een ondersteunende, motiverende comunnity bij ZERO.

Kies het proefabonement

 

wat na 30 dagen gratis proberen

het beste aansluit bij jullie situatie

PROEF FLEX

Wordt na proefperiode omgezet in een maand abonnement

PROEF STABIEL

Wordt na proefperiode omgezet in een jaar abonnement

Deel deze pagina met andere ouders