WORKSHOPS VAN ZERO

een geweldig alternatief voor de gymles, een sportdag of andere evenementen op uw school.

WORKSHOP FREERUNNING

De workshop free running, een geweldig alternatief voor de gymles, bijzondere dagen of optredens op school!

 

Een workshop van de leukste freerunning school met gepassioneerde en professionele docenten. Wij geven de leerlingen van uw school ruimte zodat zij kunnen groeien als freerunners. Wij zorgen voor een workshop met veilige en gezellige sfeer.

PROFESSIONELE FREERUNNERS OP UW SCHOOL!

https://www.youtube.com/watch?v=QXIEmT7mlxg

Middelbare Scholen

Een leuke alternatief dan een alledaagse schooldag, gymles of sportdag? Laat ZERO er een dag van maken dat uw leerlingen ZEKER niet vergeten!

WORKSHOP TREFBAL 2.0

Een potje trefbal 2.0, een geweldig alternatief voor de gymles of leuk voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest!


Trefbal het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘afweren’, de andere speelde het met een variatie waarbij je een bunker mocht bouwen. Het leuke is wij diverse varianten bij langsgaan waarbij we bijvoorbeeld alle attributen in de gymzaal gebruiken tijdens het trefbal 2.0.

WORKSHOP APEKOOIEN 2.0

Een potje apenkooien 2.0, een geweldig alternatief voor de gymles of leuk voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest!


Apenkooien het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘veilige zones’ waar je nooit getikt kon worden, de andere speelde het met een variatie waarbij iedereen die af getikt was weer mee mocht doen wanneer één van de tikkers op een ‘verboden plek’ ging staan.

PLAATS NU UW BOEKING!