WORKSHOPS VAN ZERO

Een geweldig alternatief voor de gymles, een sportdag of andere evenementen voor uw leerlingen op school en geschikt voor speciaal onderwijs.

WORKSHOP FREERUNNING

De workshop freerunning is een geweldig alternatief voor de gymles, bijzondere dagen of optredens op uw basisschool!

 

Een workshop van de leukste freerunning school met gepassioneerde en professionele docenten. Wij geven de leerlingen van uw school ruimte zodat zij kunnen groeien als freerunners. Wij zorgen voor een workshop met een veilige en gezellige sfeer, zodat basisschool leerlingen ook een ervaring kunnen op doen in freerunnen.

 

WORKSHOP FREERUNNING

De workshop freerunning is een geweldig alternatief voor de gymles, bijzondere dagen of optredens op school!

Een workshop van de leukste freerunning school met gepassioneerde en professionele docenten. Wij geven de leerlingen van uw school ruimte zodat zij kunnen groeien als freerunners. Wij zorgen voor een workshop met een veilige en gezellige sfeer.

Omschrijving

Officieel heet free running Parkour, maar dit is door de media gepopulariseerd onder de naam Free running. Free running is een manier van verplaatsing die ontstaan is tijdens de oorlog. Dit geeft een verklaring voor het snelle verplaatsen van A naar B. Tegenwoordig wordt er tijdens het parkour veel gedaan aan tricking (salto’s en flips en kicks) , Wat wegkomt uit de vechtsporten Martial Arts.

Afhankelijk van de doelgroep komen de onderstaande onderdelen aanbod:

  • Achtergrond en ontstaan van free running
  • Onderdelen van free running
  • Basics van parkour
  • Basics van tricking
  • Onder begeleiding vrij free runnen
  • Parkour maken

Leerdoelen

  • Deelnemers maken kennis met free running en beleven plezier door te bewegen.
  • Deelnemers leren de basisbewegingen en gaan daarmee in groepsverband aan de slag.
  • Deelnemers leren hun eigen grenzen verleggen in een door de docent gecreëerde veilige omgeving.
  • Deelnemers leren improviseren en hun eigen creativiteit in te zetten tijdens het free runnen

Duur

Vanaf 60 min

PROFESSIONELE FREERUNNERS ZELFS VOOR SPECIAAL ONDERWIJS!

https://www.youtube.com/watch?v=QXIEmT7mlxg

Basisscholen

Een leuker alternatief dan een alledaagse schooldag, gymles of sportdag? Al onze workshops zijn zo in elkaar gezet zodat kinderen van een speciaal onderwijs met alle plezier mee kunnen doen.

WORKSHOP TREFBAL 2.0

Een potje trefbal 2.0 is een geweldig alternatief voor de gymles, sportdag of andere evenementen op school (speciaal onderwijs)!


Trefbal is het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘afweren’, de andere speelde het met een variatie waarbij je een bunker mocht bouwen. Het leuke is dat wij diverse varianten bij langsgaan waarbij we bijvoorbeeld alle attributen in de gymzaal gebruiken tijdens het trefbal 2.0.

WORKSHOP APEKOOIEN 2.0

Een potje apenkooien 2.0 is een geweldig alternatief voor de gymles, sportdag of andere evenementen op school (speciaal onderwijs)!


Apenkooien is het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘veilige zones’ waar je nooit getikt kon worden, de andere speelde het met een variatie waarbij iedereen die af getikt was weer mee mocht doen wanneer één van de tikkers op een ‘verboden plek’ ging staan.

HEBBEN JULLIE AL GEBOEKT?