“30 dagen lid –  beter dan 1 of 2 proeflessen”

“Verliefdheid duurt maar even – daarom geloven wij niet in 1 of 2 proeflessen. Nee je gaat vanaf dag 1 meedraaien met de echte free runners!

Is dat niet veel te spannend. Niet bij ZERO. Bij ons draait het om zorg – eenheid – relatie en ontwikkeling en dat op jouw tempo..”

ZERO zorgt voor een nieuwe start voor jongeren, waar ze de kans krijgen om perspectief te ontwikkelen en te groeien in alle aspecten van hun leven.

Sport bindt samen, maar competitie kan ook veel kapot maken. Binnen ZERO streven we daarom naar maatwerk voor iedereen. Onze docenten verwachten niet het onmogelijke van je, maar dagen je wel degelijk uit jezelf steeds weer te overtreffen. 

 We geloven in een cultuur van genade, waar je fouten mag en durft te maken. Alleen dan kom jij in je kracht te staan. Maar alleen genade dat is ongezond en zeker jeugd heeft vooral in het begin waarheid nodig. We hanteren bijvoorbeeld een ‘ZEROtolerance’ beleid als het gaat om pestgedrag. 

 

Wat kun je verwachten?

Een eerlijk beeld van de les. 
Het is net als het leven. Je krijgt waar je voor traint. 
Het vraagt doorzettingsvermogen om een goede freerunner te zijn. 

Je leert vallen en opstaan, natuurlijk wel op een veilige en verantwoordelijke manier. Kleine stappen richting volwassenheid. Je krijgt steeds iets meer vrijheid. Zodat jij op een dag net als Thomas – je eerste backflip landt! 

Gelukkig hebben wij hele inspirerende & motiverende assistenten & docenten 


Levenslessen bij ZERO

Bij ZERO draait het om perspectief – hoop.
In deze tijden harder nodig dan ooit.

Wij staan voor ZORG – EENHEID – RELATIE – ONTWIKKELING

Lees hier meer over het hart en DNA van ZERO

Door lid te worden bij ZERO bij je mee aan een betere toekomst voor alle jongeren! 

 

 

Hoe we het doen

We feedbacken elkaar, want alleen zo kun je groeien. Geen groei zonder groeipijn. Dit alles doen we in een cultuur van maximale openheid.  Sport is zoveel meer dan een uurtje zweten. Het gaat om connecten, gezien worden en de ander leren zien. Ontwikkelen op alles vlakken. We vriendschappen ontstaan buiten de lessen om en een generatie met zelfkennis! 

Meld je vandaag nog aan!

Bij ZERO worden vriendschappen geboren, diepe gesprekken gevoerd en altijd scherpe en goede vragen gesteld – zodat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterk en scherp blijft. Je begint als leerling, maar wellicht ben jij net als David, Stefan en Coen op een dag ook ooit een voorbeeld docent! 

PROEF FLEX

Wordt na proefperiode omgezet in een maand abonnement

PROEF STABIEL

Wordt na proefperiode omgezet in een jaar abonnement

Chatten via WhatsApp