Door heel NL | Professionele docenten | 10 jaar ervaring

Workshop Freerunning

De workshop free running, een geweldig alternatief voor de gymles of leuk voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest!


Officieel heet free running  Parcour, maar dit is door de media gepopulariseerd onder de naam Free running. Free running  is een manier van verplaatsing die ontstaan is tijden de oorlog. Dit geeft een verklaring voor het snelle verplaatsen van A naar B.  Tegenwoordig wordt er tijdens het parcour veel gedaan aantricking (salto’s en flips en kicks) , Wat wegkomt uit de vechtsporten Martial Arts. 

Klik hier om een workshop aan te vragen

Workshop Cheerleading

Een cheerleading workshop, een geweldig alternatief voor de gymles of leuk voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest!


Cheerleading wordt veel gedaan in landen zoals de Verenigde Staten. De cheerleaders staan bekend om het enthousiast aansporen van de sporters, maar vooral om de meest toffe tricks en choreo’s! Denk aan simpele, flexibele bewegingen maken zoals je benen in de lucht gooien tot complexe salto’s. ZERO heeft cheerleading naar Zwolle gebracht en kan dit ook naar jou toe brengen!

Klik hier om een workshop aan te vragen

Workshop Apekooien 2.0

Een potje apenkooien 2.0, een geweldig alternatief voor de gymles of leuk voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest!


Apenkooien het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘veilige zones’ waar je nooit getikt kon worden, de andere speelde het met een variatie waarbij iedereen die af getikt was weer mee mocht doen wanneer één van de tikkers op een ‘verboden plek’ ging staan. Het leuke is dat alle attributen in de gymzaal gebruikt mochten worden en dat gebeurd natuurlijk ook tijdens het apenkooien 2.0. Vanwege de veiligheid beginnen het apenkooien met een korte introductie, springen, rollen en zwaaien en dit bouwen we uit naar de leukste en gekste variaties apenkooien, apenkooien 2.0.

Klik hier om een workshop aan te vragen

Workshop Trefbal 2.0

Een potje trefbal 2.0, een geweldig alternatief voor de gymles of leuk voor een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest!


Trefbal het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘afweren’, de andere speelde het met een variatie waarbij je een bunker mocht bouwen. Het leuke is wij diverse varianten bij langsgaan waarbij we bijvoorbeeld  alle attributen in de gymzaal gebruiken tijdens het trefbal 2.0. Vanwege de veiligheid beginnen het  trefballen met een korte introductie, werpen, duiken en rennen en dit bouwen we uit naar de leukste en gekste variaties trefbal, trefbal 2.0.

Klik hier om een workshop aan te vragen

WIJ WERKEN SAMEN MET ENTERTAINMENS

 

Laat je inspireren door Entertainmens, bij het organiseren van je evenement.

www.entertainmens.nl

WIJ WERKEN SAMEN MET ONEMOTION WORKSHOPS

Laat je inspireren door Onemotion, bij het organiseren van je evenement.

www.onemotion.nl

"Weet je nog niet zeker ? Geen zorgen! Je kunt ons bellen voor vragen of een berichtje sturen..!"

Twijfel je over welke je wilt? Stuur ons een berichtje of bel ons om direct antwoord te krijgen!