https://www.youtube.com/watch?v=Tr0JogDFEfQ

WORKSHOPS VOOR GEDETINEERDE

Onze professionele docenten bieden een passend programma, aansluitend op de wensen van de penitentiaire inrichting.

Met dank aan meer dan 10 jaar ervaring en begrijpen wij de noodzaak van veilig en verantwoord onderwijs. Dit alles gebeurt in goed overleg tussen onze docenten en uw instelling.

WORKSHOP FREERUNNING

De workshop free running, een geweldig alternatief voor de gebruikelijke sportactiviteit!

Een workshop van één van onze senior docenten geeft de deelnemer het gevoel van zelfstandig trainen binnen de veilig kaders.
De gedetineerde krijgen de kans om naast het fysieke gedeelte van freerunning ook bezig te gaan met het mentale. Wat durf je wel en niet en hoe ga je om met deze kwestie. Gooi je de handdoek in de ring of zoek je de samenwerking met de groep op?

Onze missie is dat de gedetineerde groeien als freerunner en als individu. 

PROFESSIONELE WORKSHOPS, AANGEPAST VOOR PENITENTIAIRE INRICHTINGEN.

https://www.youtube.com/watch?v=QXIEmT7mlxg

Penitentiaire Inrichtingen

Fysieke en mentale trainingen voor gedetineerde door middel van freerunning? Door middel van onze professionele senior docenten geven wij de deelnemer om te groeien als freerunner.

WORKSHOP TREFBAL 2.0

Een potje trefbal 2.0, een geweldig sportactiviteit voor uw inrichting.

Door middel van deze workshop proberen wij fysiek heel goed bezig te zijn, maar ook mentaal. Hierdoor leren uw gedetineerde een goede mentale samenhang met elkaar, binnen de groep. Door deze workshop leren wij graag hoe het werkt om samen te werken met een team, ondanks of je de andere persoon leuk of niet leuk vindt om later verder e kunnen komen binnen onze samenleving.

WORKSHOP APEKOOIEN 2.0

Een potje apenkooien 2.0, een geweldig sportactiviteit voor uw inrichting.

Een geweldige activiteit voor uw inrichten, waar wij gedetineerde leren samen werken met elkaar. Door voor elkaar op te komen en elkaar te steunen bij oefeningen wat een ander niet durft, is onze doel dat ze na onze oefeningen kunnen bekijken wat hij/zij ook voor een ander kan doen om verder te kunnen komen binnen onze samenleving.

LAAT ONS, UW GEDETINEERDE TRAINEN NAAR EEN GEZOND SAMENLEVING!