Wat is freerunnen?

Freerunning is een opwindende en uitdagende sport die elementen van gymnastiek, acrobatiek en parkour combineert.

Het draait allemaal om het verplaatsen door de omgeving op een vloeiende en creatieve manier, waarbij gebruik wordt gemaakt van obstakels zoals muren, balken, hekken en trappen.

ZORG & EENHEID

Groei als freerunner

RELATIE & ONTWIKKELING

Groei als mens

Elke maand een thema

Elke week behandelen we minimaal 2 onderdelen. 1 tricking element en 1 parkour element. Daarnaast hanteren we een jaarplanning met doelstellingen voor zowel het bewegingsprogramma als een onderwijsprogramma.
Wat doe je allemaal bij freerunnen? Bij freerunning beweeg je je door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips (salto's) en vaults, over obstakels. Als freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht.

Wat kun je verwachten

Veilig & Methodisch

Doelgerichte trainingen

Elke les ontwikkeling

Ouders & Leerlingen aan het woord

Ik doe al bijna 10 jaar aan freerunning bij ZERO. Begonnen als kleine jongen, heb ik hier niet alleen freerunning geleerd, maar ben ik ook gegroeid als persoon. Dankbaar voor de docenten en hun geweldige zorg. ZERO freerunning draait niet alleen om de sport, maar ook om jouw persoonlijke ontwikkeling. Een echte aanrader!

Leerling

Waar mijn hart wel sneller van gaat kloppen is het bedachte concept, jonge leiders die met kinderen vol vuur gaan voor avontuur, elkaar uitdagen motiveren. Ik ken enkele van de kinderen die dol enthousiast zijn. Verder vind ik het concept zeer toegankelijk. Hoop ik dat ouders de moeite nemen jullie site te bezoeken, het haalt langzaam onzekerheid weg bij kinderen, ook voor het zelfbeeld van een kind kan dit een goede opsteker zijn. Enthousiaste leiders die kinderen in veilige omgeving stimuleren. Wat mij betreft hoop ik dat kinderen eens een proefles mee kunnen/gaan meemaken. Het brengt meer dan uitdaging voor kinderen, ook qua motoriek valt bij deze sport winst te behalen. Ouders bekijk de site, bespreek het met uw kinderen en laat ze filmpjes op YouTube zien.

Moeder

Zero freerunning in mijn mening een goede en zeker gezellig bedrijf! De docenten/assistenten tonen veel aandacht naar de leerlingen. Ze steken veel energie in de lessen en in de leerlingen. Hier en daar een grapje hoort ook bij zero. Hierdoor is mijn band met de docenten zeker sterker geworden! En de lessen zijn hierdoor ook niet te serieus. Het is zeker een aanrader als het leuk vind om te bewegen en salto's te maken !!

Leerling

BLOG VAN DE WEEK

Draag ze als teken om uw arm – ZERO Polsbandje

In een wereld die constant in beweging is, waar de dagen soms in elkaar overvloeien, en het makkelijk is om meegevoerd te worden in de stroom, herinnert het ZERO polsbandje ons aan wat echt belangrijk is. Het is meer dan een accessoire; het is een symbool van onze...

Lees meer

THEMA VAN DE MAAND

Thema Januari ’24

Deze maand staat bij ZERO in het teken van veiligheid, een kernwaarde die we hoog in het vaandel dragen. Met een speciale focus op onze Tricking en Parkour programma's, laten we zien hoe we veiligheid integreren in elke sprong, rol en landing. Veiligheid Eerst: Onze...

Lees meer

NIEUWS

ZERO biedt perspectief in de gevangenissen

Van Uitsluiting naar Inclusie: Een Reis naar Vrijheid en Bestemming Gevangen achter muren, afgesneden van de wereld, staan jongeren stil in hun ontwikkeling. De impact van een gevangenisstraf op het leven van een jongere is enorm en vaak desastreus voor hun...

Lees meer

Opdrachtgevers