Instanties waar ZERO mee samenwerkt

Onderstaand een overzicht van een aantal  instanties waar ZERO mee samenwerkt, staat de instantie die jou wil helpen hier niet tussen, neem dan eerst contact met ons op voordat jij je inschrijft! 

Kijk ook eens op Samenvoorallekinderen dit is een samenwerkingsverband van Leergeld NederlandJeugdfonds Sport & CultuurNationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Jarige Job. Het mooi is dat je op de website van ‘Samenvoorallekinderen’ een aanvraag kunt doet bij alle instanties tegelijkertijd 

Deze partijen bieden wij één digitaal loket waar ouders een aanvraag kunnen doen voor de voorzieningen die ze door hun kleine portemonnee niet zelf kunnen betalen.

In Overijssel werken drie stichtingen, Stichting Sam& Overijssel, Stichting Leergeld IJssel & Vecht en Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel, zeer nauw met elkaar samen om voor 10 gemeentes in de provincie aanvragen in behandeling te nemen van gezinnen die leven met geldzorgen.
Het armoedebeleid is voor iedere gemeente een uitdaging. Door de krachten te bundelen willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen gewoon mee kunnen doen.

Arnhem – Gelrepas

Landelijk – Leergeld

 

Ede – Ede