WIJ ORGANISEREN OOK

KINDERFEESTJES

Hét alternatief voor een doorsneefeestje! ZERO heeft ruime ervaring in het verzorgen van waanzinnig leuke en sportieve kinderfeestjes.

ZERO VERZORGT FEESTJES
OM NOOIT MEER TE VERGETEN
 

Er is geen leuker kinderfeestje dan een actief kinderfeestje vol beweging en gezelligheid. Een feestje waar je lekker kunt dollen én je kunt uitsloven voor elkaar. Elke keer weer blijkt dit een waanzinnig succesnummer te zijn, onder begeleiding van onze docenten. We zorgen ervoor dat ieder kind gezien wordt en een onvergetelijke tijd beleeft.

 

Wat kun je verwachten?

  • Uitleg over freerunning
  • De basics
  • Een parkour doorlopen
  • Vrij freerunnen onder begeleiding
  • Met elkaar een parkour aanleggen
  • Gerelateerde spelletjes

Duur
Vanaf 60 minuten

 

SUPERHELDEN

Tijdens deze speciale editie van onze kinderfeestjes krijgen kinderen les van niemand minder dan Spiderman zelf. Ook de jarige en zijn vrienden mogen natuurlijk als superheld komen. Dit is sowieso het stoerste kinderfeestje dat je ooit hebt meegemaakt!

     60 / 75 / 90 min

  min 6 jaar en min 6 deelnemers

  vanaf €99,-

APENKOOI2.0

Apenkooien – wie kent het niet? Een all-time favoriet van veel kinderen. De één speelt het met ‘veilige zones’ zodat je nooit getikt kunt worden, de ander speelt het met een variatie waarbij iedereen die afgetikt is weer mee mag doen wanneer één van de tikkers op de ‘verboden plek’ gaat staan. 

     60 / 75 / 90 min

  min 6 jaar en min 6 deelnemers

  vanaf €99,-

FREERUNNING

Tijdens de workshop freerunnen leren kinderen de basics van parkour en tricking. Daarnaast leren ze samen een parkour te maken en krijgen ze de kans om onder begeleiding van onze docenten een tijdlang vrij te freerunnen. Dit wordt te gek!

     60 / 75 / 90 min

  min 6 jaar en min 6 deelnemers

  vanaf €99,-

 

Locatie: 
De locatie dient u zelf te regelen – wij kunnen je adviseren, maar je dient zelf de zaal te reserveren en te betalen. 

Prijs per deelnemer
€ 9,95 met een minimum van € 99,- 

Reiskosten buiten Zwolle 
€ 0,35 per KM