WORKSHOPS VAN ZERO

Bent u een LO docent en wilt u een geweldig alternatief voor de gymles, een sportdag of andere evenementen voor uw leerlingen?

Deze workshop is voor LO docenten en sportinstructeur-en binnen het onderwijs.

Meld uw school aan!

WORKSHOP FREERUNNING

De workshop free running, een geweldig alternatief voor de gymles, bijzondere dagen of optredens op uw basisschool!

 

Een workshop van de leukste freerunning school met gepassioneerde en professionele docenten. Wij geven de leerlingen van uw school ruimte zodat zij kunnen groeien als freerunners. Wij zorgen voor een workshop met veilige en gezellige sfeer, zodat basisschool leerlingen ook een ervaring kunnen op doen in freerunnen.

SPECIALE WORKSHOPS, ZELFS VOOR LO DOCENTEN

https://www.youtube.com/watch?v=QXIEmT7mlxg

LO Docenten

Freerunning is een sport die erg populair staat bij de jongeren en natuurlijk gaan wij u helpen om met hen mee te stromen. Wij leren het aan u, zodat u het kan toepassen in uw lessen!

Bekijk de mogelijkheden

WORKSHOP TREFBAL 2.0

Een potje trefbal 2.0, een geweldig alternatief voor de gymles, sportdag of andere evenementen op school (speciaal onderwijs)!


Trefbal het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘afweren’, de andere speelde het met een variatie waarbij je een bunker mocht bouwen. Het leuke is wij diverse varianten bij langsgaan waarbij we bijvoorbeeld alle attributen in de gymzaal gebruiken tijdens het trefbal 2.0.

WORKSHOP APEKOOIEN 2.0

Een potje apenkooien 2.0,een geweldig alternatief voor de gymles, sportdag of andere evenementen op school (speciaal onderwijs)!


Apenkooien het spel wat iedereen wilde doen tijdens de gymles! De één speelde het met ‘veilige zones’ waar je nooit getikt kon worden, de andere speelde het met een variatie waarbij iedereen die af getikt was weer mee mocht doen wanneer één van de tikkers op een ‘verboden plek’ ging staan.

MELD U NU AAN VOOR EEN WORKSHOP!

Meld je nu aan!