👋 Ontmoet Yorick – Uw Gids in Freerunning

📚 Gedisciplineerde Aanpak: Yorick brengt een gestructureerde en nauwkeurige benadering van elke les. Hij waardeert orde en kwaliteit, en zijn lessen reflecteren dat met duidelijke instructies en aandacht voor detail.

🤝 Betrouwbaar en Consistent: Als instructeur bij ZERO Freerunning, kunt u van Yorick verwachten dat hij een betrouwbare en stabiele aanwezigheid biedt. Hij begrijpt het belang van consistentie in de opvoeding en training van jongeren.

🔍 Aandacht voor Veiligheid: Met een hoge waarde voor conformiteit, zorgt Yorick ervoor dat alle activiteiten binnen de veiligheidsnormen vallen. Ouders kunnen gerust zijn wetende dat hun kinderen in veilige handen zijn.

🌟 Persoonlijke Groei en Ontwikkeling: Yorick is toegewijd aan persoonlijke groei en de ontwikkeling van elke deelnemer. Zijn aanpak in de les is erop gericht de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van uw kind te bevorderen.

👥 Teamgeest: In Yorick’s lessen is teamwork essentieel. Hij moedigt alle deelnemers aan om samen te werken en elkaar te ondersteunen, wat de eenheid en saamhorigheid binnen de groep versterkt.

💡 Open voor Feedback: Door zijn receptieve natuur staat Yorick open voor feedback van zowel deelnemers als ouders, en streeft ernaar om zijn lessen continu te verbeteren.

Waarom Yorick

  1. Zorgvuldige aanpak
  2. Goede sfeer en overleg
  3. Gastvrij en horizonverbredend

Hoe geeft hij les

  1. Empatisch
  2. Verbindend
  3. Gestrucureerd

Wat maakt Yorick Yorick

  1. Relevante informatie te delen 
  2. De kracht van herhaling 
  3. Hulpvaardige karakater

ROL IN TEAM

Toepasser – Realisator 

Yorick staat niet bekend als

Strenge leermeerster