Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje freerunnen

Samen met je collega’s de veilige kantoorvloer verlaten en obstakels overwinnen.

Bedrijfsuitje

Workshops voor bedrijven

Hoe werkt het?

In deze workshop nemen we het team in vogelvlucht mee door het ABC van een les freerunning. Zo leer je de basics van het freerunnen zelf, en ontdek je al snel de gelijkennisen tussen de obstakels op de werkvloer en in het freerunnen! Naast de mooie metaforen, ben je samen actief aan het bewegen en leer je nieuwe vaardigheden.  De nadruk ligt dus op obstakels overwinnen en elkaar beter lekker kennen  door middel van een toffe freerunning workshop!

Wat kun je verwachten?

  • Warming-up
  • Het ABC van freerunning
  • Live-demonstratie veilig ‘tricken’
  • Een parkour aanleggen
  • Q&A

Leerdoel

  • Samen door middel een leerzame workshop elkaar beter leren kennen en er even lekker uit zijn!

 

Aanbod

Krazy Kangaroo
Springen in een trampoline park!? Met jouw bedrijf en jouw team ga je freerunnen in een van de vestigingen van Krazy Kangaroo. Samen met Zero sta je in een van de gigantische trampoline parken jouw eigen en ander mans grenzen op te zoeken. Daag jezelf en elkaar uit om over deze grens heen te springen, letterlijk of figuurlijk!

Beleef allerlei leuke activiteiten! Trampoline springen op een van de tientallen trampolines! Probeer een van je gekke kunstjes veilig in de ‘airbag’, gooi elkaar af op de dodgeball-court, schiet jouw schot vanaf een trampoline en probeer in de basket te scoren! Spring op een mega grote trampoline of probeer zoveel mogelijk salto’s, handstandoverslagen of flickflacks op de lange baan. Overal zijn obstakels en zelf Ninja-parcours. Daag jezelf uit tijdens een van deze leuke activiteiten.

Gymzalen

Airtrack

Bar-setup

BEKIJK ONZE

LAASTE FOTO’S