Stichting ZERO zet zich in voor minder kansrijke gezinnen

Onze partnersDoneer eenmalig

Iedereen kan sporten bij ZERO 
Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te sporten en werken daarom met verschillende instanties samen.

Luk het niet?
Kom je er niet uit met de instanties of kom je net niet in aanmerking, geef niet op. Laat het ons weten dan gaan we samen verder kijken naar een oplossing 

ZERO is een sportclub met compassie. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om bij ZERO te kunnen sporten.

We proberen 10% van onze inkomsten apart te zetten voor mensen die het niet kunnen betalen. 

Daarnaast werken we samen met diverse instanties gelukkig kunnen helpen met een financiele bijdrage. Daarnaast zijn we ontzettend dankbaar voor de vrijgevige ouders die actief bij ZERO zijn. 

Anton Frederiks

Oprichter

Zelfbetaling

(Geen Subsidie)

In deze situatie moeten ouders zelf 100% van de kosten dekken. Er wordt geen subsidie verstrekt. Dit betekent dat u als ouder volledig verantwoordelijk bent voor het financieren van de dienst of het product bij ZERO

Gedeeltelijke Subsidie

(Eigen Bijdrage)

Bij deze situatie ontvangen ouders een subsidie voor een deel van de kosten, maar er blijft een resterend bedrag over, dat wij de eigen bijdrage noemen. Deze bijdrage wordt berekend op basis van het ontvangen subsidiebedrag en kan variëren afhankelijk van individuele omstandigheden.

Kom je er toch niet uit, neem dan direct met ons contact op zodat we met je mee kunnen kijken naar een oplossing! 

Subsidieafhankelijkheid

(Geen Eigen Bijdrage)

Ouders in deze situatie ontvangen ofwel volledige subsidie of vallen buiten het subsidiekader om diverse redenen, waardoor ze niet in staat zijn om een eigen bijdrage te betalen. Deze groep kan in aanmerking komen voor financiële ondersteuning zonder verdere verplichtingen.

Twijfel jij, niet geschoten altijd mis! Chat met ons en vraag naar de mogelijkheden! 

 

Gratis budgetcoach op kosten van ZERO

Onze organisatie werkt samen met een budgetcoach die via Stichting ZERO. De budgetcoach is er om je te helpen en is bekend met situaties die veel ergens zijn dan die van jouw. Je hoeft je dus niet te schamen! Het is slim om eens door een ander naar je omstandigheden en situatie te laten kijken! Het kan je alleen maar nieuwe kennis en zelf financieel opleveren! Ook kun je (als je dit wilt) een beoordeling opvragen om vast te stellen of je in aanmerking komt voor financiële ondersteuning door Stichting ZERO, zodat je toch kunt sporten bij ZERO.  

Mocht u vragen hebben over deze situaties of over de financiële aspecten van onze dienstverlening, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Team ZERO